Zo download je gratis rollenspelklassieker Final Fantasy II

Erwin Vogelaar
5 februari 2016, 13:16
2 min leestijd
Zo download je gratis rollenspelklassieker Final Fantasy II
FINAL FANTASY PORTAL APP

FINAL FANTASY PORTAL APP

Gratis

Japanse gamemaker Square-Enix geeft gratis Final Fantasy II weg. Via de Final Fantasy Portal App is de game tot 14 februari te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Gratis Final Fantasy 2

De Final Fantasy Portal App bestaat één jaar en dat is reden voor voor gamemaker Square-Enix om één van zijn klassieke rollenspellen gratis weg te geven. De keuze is gevallen op Final Fantasy II. Je kunt echter niet zomaar de game in de App Store downloaden, maar dit moet via de Final Fantasy Portal App gebeuren. De game kun je daarom ook alleen lanceren via de Portal App.

gratis final fantasy 2

Final Fantasy is een van de bekendste rollenspelseries die er bestaat. Dit deel komt uit 1988, dus is uiteraard wel wat verouderd. Wel is dit een game die veel elementen uit de serie heeft vastgelegd die nu nog steeds in de Final Fantasy-games te vinden zijn. Kenners zullen de gele chocobos en het personage Cid bijvoorbeeld wel kennen. Aangezien de Final Fantasy-games helemaal los van elkaar staan hoef je voor het spelen van dit deel niets over de personages of verhalen van de andere games te weten.

Uiteraard is deze actie bedoeld om mensen naar de Portal App te lokken. Met de app kunnen fans van de gameserie nieuws krijgen over de games, evenementen, merchandise enzovoort. Ook kun je door in te loggen en items te bekijken punten verdienen en die uitgeven voor bijvoorbeeld iPhone-wallpapers. Final Fantasy II is nog tot 14 februari gratis te verkrijgen. Gooi je de app daarna weg, dan zul je later helaas gewoon weer moeten betalen.

Final Fantasy Portal App downloaden

De Final Fantasy Portal App downloaden kan in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 25,4MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 7.0 nodig om de app te kunnen draaien. Bij het openen van de app kun je bovenin de Final Fantasy II-actie vinden en dan krijg je de instructies om de gratis game binnen te halen.

FINAL FANTASY PORTAL APP

SQUARE ENIX

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu