Gratis download: Tiny Thief

Roel van Hout
25 december 2013, 12:02
1 min leestijd
Gratis download: Tiny Thief

Kerst is altijd een prima periode om games uit de App Store op te pikken die je eerder nog liet liggen omdat je ze te duur vond. Nu ook gratis beschikbaar: Tiny Thief!

Lees verder na de advertentie.

Gisteren kwam Skulls of the Shogun iOS gratis beschikbaar, vandaag Tiny Thief: we hoeven ons deze kerst zeker niet te vervelen. Tiny Thief is een spel uit de Rovio Stars-lijn. De Finse spelontwikkelaar is wereldberoemd om zijn Angry Birds-serie, maar geeft onder dat label inmiddels ook veelbelovende spellen van andere ontwikkelaars uit. Tiny Thief is de tweede Rovio Stars-app.

In Tiny Thief speel je een klein, blond mannetje dat alles steelt wat los en vast zit. Hierbij word je achterna gezeten door de iets minder gelukkige eigenaren van hetgeen wat je steelt, wat vaak leidt tot doldwaze achtervolgingen door de middeleeuws ogende wereld waarin het spel zich afspeelt.

Tiny Thief heeft een leuke stijl

Tiny Thief

Het spel bestuur je door te tikken op objecten, waarna je vanzelf ziet of de kleine dief uit de titel er iets mee kan. Het spel ziet eruit als een prentenboek dat tot leven komt, en is daarmee schitterend vormgegeven. Ook qua audio is het spel met pakkende deuntjes en leuke geluiden tot in de puntjes verzorgd.

Tiny Thief kost normaliter 2,69 euro – aan de dure kant voor een iPhone-game van deze soort – dus grijp je kans en laat deze zeker niet liggen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu