Gratis BezwaarWOZ app beschikbaar voor iPhone
Redactie

Als je een woning bezit, dan krijg je elk jaar weer een WOZ-beschikking in de brievenbus met daarin de waardevermelding van je woning. Die waarde wordt niet altijd goed geschat door de gemeente. Wil je daartegen bezwaar maken, dan kun je van de gratis BezwaarWOZ app voor je iPhone gebruikmaken.

 

Is de waarde van je woning te hoog vastgesteld?

Het komt maar al te vaak door dat gemeenten niet nauwkeurig genoeg zijn met het vaststellen van de waarde voor de WOZ-beschikking. Een groot aantal huiseigenaren maakt dan ook schriftelijk bezwaar tegen de beschikking. Maar met de handige nieuwe app is dat niet meer nodig. Daarmee wordt de drempel om een bezwaarschrift in te dienen nog lager.

Bezwaar maken zonder kosten

De BezwaarWOZ app is niet alleen gratis, maar de hele dienstverlening voor het bezwaar aantekenen is gratis. Als je wint, heb je geen kosten en als het bezwaar ongegrond wordt verklaard evenmin. In het tabblad Uitleg staat precies vermeld welke stappen je moet volgen om bezwaar in te dienen tegen de WOZ-beschikking van de gemeente. Maar je kunt hieronder ook het filmpje met meer uitleg bekijken. Overigens kun je ook stukken aanleveren door foto’s te maken met je iPhone en deze verzenden vanuit het fotoalbum.

http://www.youtube.com/watch?v=s3bO-bsjK_8&feature=player_embedded

Je kunt de BezwaarWOZ app gratis downloaden. Maak eenvoudig bezwaar als je vindt dat de woningwaarde te hoog is vastgesteld. En profiteer van de financiële voordelen als je bezwaar gegrond wordt verklaard.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.