Gratis App van de Week voor op je iPhone: Plants vs. Zombies
Redactie

De gratis App van de Week voor de iPhone is deze keer het populaire spel Plants vs. Zombies. De spannende strategische game is als gratis App van de Week de hele week gratis te downloaden op je iPhone.

Dodelijke planten en zombies

plants-vs-zombies-gameIn het spel van de game Plants vs. Zombies is het de bedoeling om een tuin te maken die je vol plant met dodelijke planten. Daarmee kun je namelijk de invasie van zombies die je huis willen binnenvallen voorkomen. Als je  de game Plants vs Zombies langer speelt, dan krijg je steeds meer planten en kun je meer gevarieerde strategieën gebruiken om de zombies te slim af te zijn. Misschien ken je het spel al, want de app wordt al drie jaar aangeboden in de App Store. In ieder geval is Plants vs Zombies bij veel liefhebbers van tower defense games favoriet.

Zombies aanvallen

In het spel van Plants vs. Zombies heb je de beschikking over vele soorten dodelijke wapens, zoals de erwtenschieter en kersenbommen om de zombies mee te elimineren. Er zijn bijna vijftig verschillende wapens beschikbaar om de zombies die in zesentwintig uiteenlopende gedaanten voorkomen te vernietigen voordat het te laat is.

De game Plants vs. Zombies is deze week gratis te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.