Gratis App van de Week Combo Quest is moeilijker dan doet vermoeden

Redactie
2 oktober 2015, 13:22
2 min leestijd
Gratis App van de Week Combo Quest is moeilijker dan doet vermoeden
Combo Quest

Combo Quest

Gratis

Reviewscore

8,5

Combo Quest oogt op het eerste gezicht ietwat aan de simpele kant, maar schijn bedriegt. Het duurt namelijk wel even voordat je alle trucjes uitgevogeld hebt. Kun je van het weekend lekker oefenen met Apples gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

De graphics en muziekje doet denken aan de eerste versies van games als Super Mario of Pokémon. Het idee achter de game is niet heel moeilijk. Je bent op queeste om de kroon van de koning terug te halen. Onderweg kom je monsters van verschillende formaten tegen die je moet verslaan om verder te kunnen. Er komt geen besturing bij kijken, het enige wat jij hoeft te doen is op het juiste moment te tikken op het scherm.

Het draait om de juiste keuze

Door precies goed te tikken voer je namelijk een aanvalsactie uit of blokkeer je er juist één van je tegenstanders. Druk je op het juiste moment, dan spaar je voor een extra aanvalsboost. Tik je ernaast, dan verlies je levenspunten. Nu denk jij: ‘Op het juiste moment tikken, hoe moeilijk kan dat zijn?’. In de eerste levels misschien niet zo, maar hoe verder je komt hoe lastiger te tegenstanders te verslaan zijn en hoe meer combinaties jij moet maken om het er levend vanaf te brengen.

Versla je een tegenstander, dan krijg je ook weer een beloning waarmee je je levenspunten kunt aanvullen of erbij krijgt, nieuwe combinaties verdient of veel schade aanbrengt bij een uitgevoerde aanval. Zaak is om hier de juiste keuzes te maken, zodat je in staat blijft de steeds sterker wordende tegenstanders te verslaan zonder al te veel levens te verliezen. Kies je verkeerd, dan blijf je vastzitten in het spel.

combo quest

Geloof mij, als jij vier keer op rij verslagen bent door het ijzeren, groene monster dan ben je heel vastbesloten om hem wel te verslaan. Kan even duren dus.

Combo Quest voor iOS

Op dit moment is Combo Quest alleen nog te downloaden voor iOS 5.1.1 of hoger, al schijnt hij binnenkort ook voor Android te verschijnen. Combo Quest kost je 42,3MB aan vrije opslagruimte.

Combo Quest

Tapinator, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Combo Quest
Combo Quest
Combo Quest
Combo Quest
Combo Quest
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu