Gratis abonnement bij TomTom Flitsers app voor iPhone
Redactie

TomTom heeft de app TomTom Flitsers voor de iPhone aantrekkelijker gemaakt door er een gratis abonnement van twaalf maanden bij te geven. Eerder was de app ook gratis, maar moest er voor een abonnement op flitsers nog betaald worden.

Gratis jaarabonnement

Als je nu de applicatie TomTom Flitsers download op je iPhone en een account hebt aangemaakt bij TomTom, dan krijg je een gratis jaarabonnement. Dat geldt ook als je al een account hebt en je daar op inlogt. Je wordt dan voortaan op tijd gewaarschuwd voor flitsers, waarbij TomTom zelf aangeeft dat de waarschuwing voor maar liefst 95 procent van de vaste flitsers geldt. De app controleert namelijk om de paar minuten of er sprake is van een nieuwe mobiele flitser. De informatie daarvoor wordt onder meer verkregen door meldingen van de 1,6 miljoen gebruikers van de applicatie verspreid over vijftien landen.

Waarschuwingen

De waarschuwingen worden vanuit de app niet alleen gegeven voor flitsers die een te hoge snelheid controleren, maar ook voor flitsers bij een rood licht of een controle op een specifiek traject. Bovendien kun je zelf waarschuwingen inschakelen voor gebieden waar regelmatig mobiele flitsers staan opgesteld. Het gratis abonnement is zeker welkom, want zonder dat abonnement kan de app alleen als snelheidsmeter gebruikt worden.

De app TomTom Flitsers app is gratis te downloaden in combinatie met een gratis jaarabonnement als je over een TomTom account beschikt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.