Grand Theft Auto 3 op je iPhone

Redactie
18 december 2011, 18:33
2 min leestijd
Grand Theft Auto 3 op je iPhone

GTA is onder gamers al bijna 15 jaar een zeer geliefd spel. Het is een van de eerste spellen waarbij een hele vitruele wereld aan je voeten ligt. Van auto’s stelen tot openbare geweldplegingen. Het kan allemaal. Het is echter wel zo realistisch dat als je overtredingen begaat je ook de politie op je hielen kunt verwachten. Sinds GTA 3 speel je het spel in 3D. Vandaag testen we dit opnieuw uitgebrachte spel op de iPhone.

GTA iPhone Graphics

Ok. De graphics zien er goed uit, maar zijn niet de beste die we gezien hebben op de iPhone. Toch als we terug kijken naar hoe mooi grand theft auto 3 eruit zag op de playstation 2 scheelt het schrikbarend weinig.

GTA iPhone besturing

Veel gamers zullen toch het liefste een gamepad in hun handen hebben, maar het is bijzonder goed gelukt om het spel moeiteloos te besturen. Een nog veel groter pluspunt is dat je de besturing zelf kunt aanpassen. Knoppen plaats je waar jij ze wilt hebben. Ook de grote van de knoppen bepaal je zelf. In dit opzicht is dit zelfs beter dan een gamepad, maar we gaan niet overdrijven. Het is een goede besturing voor een iPhone en het komt dichtbij de ervaring van een gamepad, maar een gamepad werkt beter.

GTA 3 iPhone Gameplay

Wie het spel GTA 3 ooit gespeeld heeft zal weer duidelijke herinneringen ophalen. Het is namelijk echt hetzelfde spel met hetzelfde verhaal. Het spel speelt redelijk vloeiend op een iPhone 4 en zeer vloeiend op een iPhone 4s. Op je 3gs en op je 3G kun je het beter niet spelen. Voor deze iets oudere iPhone’s biedt Rockstar geen ondersteuning.  Aangezien GTA 3 erg goed gewaardeerd wordt schatten wij in dat dit ook een erg populair spel kan worden. Dus als je niets te doen hebt op je zondag dat kunnen we dit spel aanraden. Het kost je misschien wel 3,99 maar dit is niet duur voor een compleet spel met een flink aantal uren speel plezier.

Lees verder na de advertentie.

GTA 3 conclusie

Pluspunten:

  • Mooie graphics
  • Zeer goede besturing
  • Goede framerate iPhone 4 en 4s
  • Veel uren speelplezier
  • GTA 3 op je iPhone
Minpunten:
  • Redelijk prijzig voor een iPhone spel
  • Geen ondersteuning op je iPhone 3 en 3G
[app 479662730]

 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's