Gran Text Auto: sms’en en rijden is een slecht idee

Rutger Otto
2 juli 2015, 14:12
2 min leestijd
Gran Text Auto: sms’en en rijden is een slecht idee

In Gran Text Auto speel je een omaatje dat tijdens het rijden voornamelijk aandacht besteedt aan haar telefoon. En dat gaat natuurlijk een keer fout.

Lees verder na de advertentie.

Gran Text Auto

Sms’en en auto moet je in het dagelijks leven al niet doen, maar ook in het spel Gran Text Auto blijkt maar weer dat het een slecht idee is. In het spel speel je met een oma die niets liever doet dan door de stad rijden met haar smartphone. Ze wordt constant afgeleid door haar zoemende mobiel en moet antwoorden op sms’jes die binnenkomen.

Wat je als speler moet doen is simpel: berichten versturen en zorgen dat je niet botst. De berichten verschijnen in beeld, die hoef je niet zelf te verzinnen. Het is de bedoeling dat jij de berichten overschrijft. Ondertussen moet je je iPhone bewegen om tegenliggers te ontwijken.

gran text auto k

Ongelukken

Gran Text Auto gaat oneindig door totdat je even niet oplet en een ongeluk veroorzaakt. Al snel rijden meerdere auto’s tegen elkaar aan waardoor er grote chaos ontstaat. Vervolgens wordt gekeken naar hoeveel sms’jes je hebt kunnen versturen en kun je proberen om je highscore te verbeteren. Ook beloont Gran Text Auto je op andere manieren. Rijd je bijvoorbeeld vijf keer tegen dezelfde auto aan, dan heb je die in je bezit en kun je ermee rijden. Er zijn zelfs achievements die je kunt halen als je inlogt bij Game Center.

Geinig is dat je steeds door emoji wordt gesms’t. Sterker nog, de hele game bestaat uit emoji, zelfs de huisjes naast de weg. De berichten die je krijgt en de antwoorden die je stuurt, zijn vaak onzin, maar soms toveren ze toch een glimlach op je gezicht.

Download Gran Text Auto

Gran Text Auto is gratis, al kun je advertenties wegkopen voor een euro. Dit is echter niet nodig omdat ze het spel nooit in de weg zitten. Het spel is geschikt voor iOS 8.3 of nieuwer.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu