Livestreamen van GoPro-beelden via 4G is vanaf nu mogelijk

Rutger Otto
7 oktober 2014, 10:39
2 min leestijd
Livestreamen van GoPro-beelden via 4G is vanaf nu mogelijk

Met de Livestream-app kun je vanaf nu tijdens de opname al aan mensen laten zien wat je filmt, door middel van een livestream via 4G. Kan het thuisfront gezellig meekijken terwijl jij gevaarlijke stunts uitvoert tijdens wintersport.

Lees verder na de advertentie.

GoPro livestream

livestream gopro

GoPro is bij uitstek de camera voor mensen die extreme sporten beoefenen. Zo zie je op YouTube vaak filmpjes voorbij komen van mensen die van een berg fietsen of snowboarden. Hoe gevaarlijker, des te beter het filmpje bekeken wordt. Maar nu is het mogelijk om deze avonturen live te bekijken, dankzij een update van de app Livestream.

Koppel je GoPro aan je iPhone en de app kan meteen streamen wat jij ziet via 4G. Als je verbinding hebt in de bergen natuurlijk. En anders kun je de GoPro altijd thuis nog gebruiken als webcam, mocht je familie op afstand en met beeld willen spreken.

Koppelen aan iPhone

Gebruikers van een GoPro-camera koppelen het apparaat via wifi aan hun iPhone. Vervolgens kunnen de beelden live worden uitgezonden dankzij de 4G-verbinding van de telefoon. Overigens geldt dit niet alleen voor videobeelden, ook losse foto’s kunnen (tussendoor) getoond worden. Via de app kunnen kijkers meteen met de GoPro-gebruiker chatten, zodat interactie heel gemakkelijk wordt opgezet.

Livestream is een app die los staat van GoPro en dus niet in samenwerking is gemaakt. Via Livestream zijn dus ook andere streams bekijken dan van mensen met een GoPro. Volgens de ontwikkelaar werkt de app samen met de huidige lijn GoPro’s en zal ook de net aangekondigde GoPro Hero 4-lijn ondersteund worden.

Livestream downloaden

Live meekijken in plaats van uitzenden kan natuurlijk ook. Kijk veilig vanuit thuis naar de gekste stunts door Livestream gratis te downloaden in de App Store voor iOS 6.1 of nieuwer. Voor de installatie is 46,6MB aan vrije opslagruimte nodig.

Livestream

Livestream Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Livestream
Livestream
Livestream
Livestream
Livestream
Livestream
Livestream
Livestream
Livestream
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu