Gooooal 2009 stuurt je push-notificaties bij doelpunten

Er zijn inmiddels veel applicaties waarmee je voetbalstanden kan bekijken. Het vervelende aan deze applicaties is dat je ze telkens moet opstarten om te kijken of je favoriete team gescoord heeft. Als je de applicatie Gooooal 2009 hebt aangeschaft hoeft dat niet meer, want deze applicatie stuurt je een push-berichtje als er gescoord wordt.

Als je applicatie opstart krijg je de mogelijkheid om je favoriete teams te selecteren. Je kan hierbij kiezen uit een lijst van ruim 1600 voetbalteams. Telkens als jouw teams spelen, krijg je een push-berichtje als er gescoord wordt. Als je alle push-opties dus aan hebt staan, krijg je op het moment dat er gescoord wordt een geluidje te horen en een berichtje te zien.

De applicatie kost je eenmalig 1,59. Vrijwel alle Nederlandse clubs van betekenis zijn in de applicatie te vinden, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. De applicatie is nu te vinden in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.