Google Voice ontwijkt App Store via webapplicatie

De Google Voice applicatie werd eerder geweigerd door Apple. Enige reden hiertoe lijkt tot op de dag van vandaag nog steeds onbekend. Er doet zich wel een gerucht voor dat AT&T mogelijk Apple  heeft gevraagd om de afwijzing omdat de applicatie klanten zou gaan kosten. Google laat zich niet kennen en heeft publiek gemaakt van de toepassing een webapplicatie te maken.

Google Voice zal aldus binnenkort in werking kunnen treden via de webbrowser Safari op de iPhone. Bovendien zou de applicatie amper verschillend zijn van de originele versie met dezelfde interface en dezelfde functionaliteiten. De laatste testen worden op dit moment uitgevoerd. Aldus zal het niet lang meer duren voordat je de app zal kunnen gaan gebruiken via Safari. Bij deze is het nogmaals bewezen dat de strijdbijl tussen Google en Apple nog steeds niet begraven is!

14voice02-650[1]

 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

 

 

 

 

 

 

Bron: NYT

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.