Reis-app Google Trips verzamelt al je relevante reisgegevens

Lars Paijmans
20 september 2016, 13:37
2 min leestijd
Reis-app Google Trips verzamelt al je relevante reisgegevens
Google Trips – Plan Your Trip

Google Trips – Plan Your Trip

Gratis

Bij het woord vakantie zou je aan rust, plezier en reizen moeten denken. Voor veel mensen staat het woord echter ook gelijk aan stress, onduidelijkheid en een overdosis aan informatie. Google schiet vakantiegangers te hulp met het nieuwe Google Trips.

Lees verder na de advertentie.

Google Trips is handig voor en tijdens je reis

Google Trips is een gratis app die vanaf vandaag beschikbaar is voor iOS en Android. De app moet de centrale plek worden waar je al je vakantiezaken in verzamelt. De app helpt je met het ordenen van je vluchtgegevens, tickets, hotelreserveringen en meer. Deze worden automatisch uit je Gmail-berichten gehaald, zodat je er zelf niet eens bij na hoeft te denken. Dit betekent natuurlijk wel dat de app heel wat van je vraagt op het gebied van privacy.

Als je eenmaal op de plaats van bestemming bent, ontpopt Google Trips zich als uitstekende gids. De app heeft uitgebreide informatie over meer dan 200 steden en beveelt op basis van je Google-geschiedenis dingen aan die je kunt gaan bezichtigen. Nadat je besloten hebt waar je heen wilt, genereert de app automatisch een kaart met de beste route. Google Trips staat uiteraard in verbinding met Maps, zodat je ook onderweg even kunt stoppen om iets te eten of drinken te halen. De app verstuurt een melding zodra je in de buurt loopt van een bezienswaardigheid.

Google Trips werkt volledig offline

Het grote pluspunt van de app is dat hij volledig offline werkt. Ideaal als je in het buitenland bent, en je zorgvuldig om moet gaan met je databundel. Zeker als je ook andere diensten van Google gebruikt zoals Gmail en Google Maps, dan is Google Trips een onmisbare app als je op reis gaat.

Lees het laatste nieuws over Google

Google Trips – Plan Your Trip

Google LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu