Google Search update voegt informatiekaart toe voor Olympische Spelen

29 januari 2014, 12:06
1 min leestijd
Google Search update voegt informatiekaart toe voor Olympische Spelen

De Olympische Spelen in Sotsji komen eraan en in aanloop naar het evenement heeft Google zijn Search-app bijgewerkt. De Google Search update voegt onder andere een informatiekaart toe voor de Winterspelen.

Lees verder na de advertentie.

Google Search update Spelen

De informatiekaart bevat gegevens met betrekking tot de behaalde medailles per land en toont aankomende wedstrijden tijdens de Spelen. Hoewel de Google Search update al beschikbaar is, geldt dit niet voor de informatiekaart zelf. Waarschijnlijk is deze vanaf de start van de Winterspelen pas te gebruiken.

Wil je nu alvast aan de slag met Olympische Spelen apps, dan hebben wij drie goede opties voor je uitgelicht. De App Store bevat een enorme lading aan apps met schema’s en reminders voor het volgen van de Spelen. Met TeamNL, Olympic Athletes’ Hub en Sochi 2014 Guide kun je alvast in de stemming komen.

Het laatste nieuws over de Olympische Spelen

De Olympische Spelen houden iedere twee jaar sport minnend Nederland en België in hun greep. Dit jaar worden van 7 tot en met 23 februari 2014 de 22ste Olympische Winterspelen gehouden in het Russische Sotsji. Lees hieronder het laatste nieuws met betrekking tot de Spelen.

Google Search update downloaden

De Google Search update lost verder een paar bugs in de zoek-app op, maar wat dit precies inhoudt, is niet bekend. Je kunt de app downloaden via onderstaande link. Google Search is 28,4MB groot en vereist iOS 6.0 of hoger.

Google

Google

Gratis via App Store

Google
Google
Google
Google
Google
Google
Google
Google
Google
Google
Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu