Met Google Maps check je nu razendsnel een bioscoopfilm in de buurt
Google Maps

Google Maps

Gratis

Onze score

8,5

Google Maps heeft opnieuw een handige functie toegevoegd om je een handje te helpen. Ben je op zoek naar een leuke film die in de buurt draait, dan check je voortaan via Google Maps bioscooptijden.

Google Maps toont voortaan bioscooptijden

Google Maps is inmiddels veel meer dan een simpele navigatie-app. Regelmatig voegt Google nieuwe functies toe om je te helpen bij het plannen van uitjes. Zo geeft Maps persoonlijke restaurant-aanbevelingen en kun je vanaf nu ook bioscooptijden via de app checken.

Heb je zin om een filmpje te pakken, dan hoef je voortaan niet meer alle websites van bioscopen in de buurt af te struinen. Zoek in Google Maps simpelweg op ‘bioscoop’ en tik op een filmtheater bij jou in de buurt. In de nieuwste versie van de app verschijnen vervolgens de bijbehorende aanvangstijden van films, onder het kopje ‘Aanvangstijden’.

Google Maps bioscooptijden

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zo ga je gemakkelijk alle bioscopen af om de beste tijd te zoeken. Het is mogelijk om tot zes dagen vooruit de bioscooptijden te bekijken. Deze worden handig per film getoond. Heb je een film gevonden? Tik dan op een tijdstip om meteen een ticket te kopen.

Google Maps toont een overzicht met de datum en tijd, maar geeft ook een directe link naar de juiste webpagina van de bioscoop om alvast kaartjes te scoren. Ook fijn is dat er bij elke film wordt getoond of het om een normale of 3D-vertoning gaat.

Handig in onbekende steden

De functie is ook handig als je ergens onbekend bent, en toch spontaan een bioscoopbezoek wil meepakken. Zo kun je ook meteen in Google Maps naar het juiste adres navigeren, of een restaurantje zoeken in de buurt om vooraf te gaan eten.

De update naar versie 5.18 is al beschikbaar. Bovendien voegt deze update een tweede functie toe. In het tabblad ‘Verkennen’ zit nu ook de knop ‘Evenementen’. Hier toont de app je evenementen in de buurt. Deze resultaten kun je filteren op categorieën zoals sport, kunst, comedy, festivals en concerten.

Google Maps

Google LLC

9,2 (122221 reviews)
Gratis via App Store

Lees meer over Google Maps

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.