Google+ krijgt grote update, beschikbaar in App Store
Wouter Nijsen

De iPhone-app van Google+, het sociale netwerk van Google, heeft een grote update gekregen die uitgebreide fotobewerkingsopties en nieuwe profielen brengt. De update is gratis in de App Store te downloaden.

Enkele maanden geleden nam Google de populaire fotobewerkingsapp Snapseed over. De app werd snel in Google+ geïntegreerd waardoor het mogelijk wordt om foto’s bij te snijden, de kleuren aan te passen of net als bij Instagram een filter toe te voegen.

Google+ update

mzl.eisfccub.320x480-75Door de update wordt het versienummer van de app naar 4.3.0 verhoogd. Naast nieuwe fotobewerkingsopties biedt Google+ voortaan een nieuw design voor profielen waar meer plek voor content en foto’s is en dat een stuk overzichtelijker oogt. Daarnaast is de notificatiebalk vernieuwd en wordt deze voortaan in een minimalistische vorm aan de rechterkant getoond.

Ook de communities in Google+ zijn onder handen genomen. Zo laat de app duidelijker zien waar nieuwe posts zijn, kun je beter naar posts zoeken en heb je de mogelijkheid om het aantal posts dat je per community ziet aan te passen. Door de update kun je ook sneller communities delen of posts binnen een community met je eigen volgers delen.

Als je nog geen Google+ profiel hebt of de app nog niet gebruikt, biedt de nieuwe Google+ je een gemakkelijke tutorial die alles kort en bondig uitlegt.

[app 447119634][appimg 447119634]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.