Widget en deelfuncties in nieuwe versie Google Keep
Erwin Vogelaar
Google Keep - Notities/lijsten

Google Keep - Notities/lijsten

Gratis

Onze score

8,5

Google heeft notitie-app Keep geüpdatet met nieuwe functies om berichten te delen. Zo werkt de app nu onder andere beter samen met Google Documenten. Ook is er een nieuwe widget.

Google Keep deelfuncties

Google Keep is een fijne notitie-app dat sinds afgelopen september ook op iOS verkrijgbaar is. Met de app is het mogelijk om snel notities te bewaren die gesynchroniseerd worden op allerlei apparaten. Hoewel er meerdere van dit soort apps bestaan, schittert Keep in simpelheid. Toch blijven de functies niet achter.

Zo werkt Keep sinds de nieuwste update beter samen met Google Documenten. Onder de opties van een losse notitie vind je nu de mogelijkheid “Kopiëren naar Google Documenten”, waarna het bericht als document naar Google Documenten gestuurd wordt. Je krijgt de mogelijk om het bericht direct in de Documenten-app te bekijken of door te werken in Keep.

Daarnaast is het nu mogelijk om je notities met anderen te delen. Daarvoor maakt de app sinds de nieuwste versie gebruik van de deelextensie van iOS, om een notitie bijvoorbeeld via een sociaal netwerk te delen. Verder is het door een nieuwe widget mogelijk om Keep te openen via het berichtencentrum in de Vandaag-weergave. Met deze nieuwe functies nestelt Google Keep zich duidelijk weer een stukje dieper in het iOS-systeem.

Google Keep voor iOS downloaden

Google Keep downloaden kan in de App Store door op onderstaande link te klikken. De app werkt op zowel iPhone als iPad en weegt 38.7MB. Je hebt minimaal iOS 8 nodig om de app te kunnen draaien.

Google Keep - Notities/lijsten

Google LLC

8 (1 reviews)
Gratis via App Store

[appimg 1029207872]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.