Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Google Hangouts update: vrienden uitnodigen per sms

Roel van Hout
27 juni 2013, 13:47
2 min leestijd
Google Hangouts update: vrienden uitnodigen per sms

Google Hangouts, Google’s alternatief voor onder meer WhatsApp en Facebook Messenger, heeft een update gekregen. Door de Google Hangouts update kun je vanaf nu onder andere vrienden per sms uitnodigen voor een gesprek.

Lees verder na de advertentie.

Google Hangouts update

Google Hangouts voor iPhone is pas een maand oud, maar Google heeft zijn oren naar de gebruikers laten hangen. Op verzoek van die gebruikers zijn nu een aantal nieuwe functies toegevoegd.

De belangrijkste verbetering die de Google Hangouts update met zich meebrengt is dat je vrienden per sms kunt uitnodigen voor een gesprek in Google Hangouts. De kans is klein dat er nog veel mensen sms’jes versturen, maar het is een snelle manier om mensen van de app op de hoogte te stellen.

Daarnaast is het versturen en ontvangen van links, en het erop klikken, verbeterd. Ook hoor je nu geluid als je een bericht ontvangt (zoals ook in WhatsApp het geval is). Als je aan hebt gevinkt dat je op het app icoontje kan zien hoeveel berichten je nog moet lezen, zul je gemerkt hebben dat dit getal niet altijd klopte. Volgens Google zijn die problemen nu voorbij.

Google Hangouts update verwijdert bugs

Ten slotte heeft Google nog wat bugs uit de app gehaald. Wij merkten de laatste paar dagen dat de dienst soms vertraagd was, waardoor berichten te laat of soms helemaal niet aankomen. Dat is dodelijk voor een app die WhatsApp naar de kroon wil steken, maar gelukkig heeft Google met deze Google Hangouts update adequaat op dit probleem gereageerd.

De update voor de app is nu beschikbaar in de App Store. Mocht je de app nog niet gebruiken, maar op basis van bovenstaande informatie geïnteresseerd zijn geraakt: we bevelen hem, zeker nu de foutjes eruit zijn, van harte aan. Let wel op: een Google-account is verplicht.

Mocht je op zoek zijn naar nog meer alternatieven voor WhatsApp, bekijk dan zeker even ons overzicht van apps om gratis berichten op iPhone te versturen!

Hangouts

Google LLC

Gratis via App Store
Hangouts
Hangouts
Hangouts
Hangouts
Hangouts
Hangouts

Via: AppAdvice

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's