Google Foto’s laat je nu Live Foto’s stabiliseren
Erwin Vogelaar
Google Foto's

Google Foto's

Gratis

Onze score

8,5

Google Foto’s heeft een update gekregen met de functionaliteit van Motion Stills. Nu kun je dus binnen Google Foto’s Live Foto’s stabiliseren en delen als gif.

Google Foto’s Live Foto’s

Eerder dit jaar kwam er een bijzonder handige app uit van Google om Live Foto’s mee te stabiliseren. Die app heet Motion Stills en is nog altijd hier te downloaden in de App Store. Met de app kun je Live Foto’s tevens makkelijk omzetten naar een gif of videobestand en delen met de rest van de wereld. Je hoeft de app nu echter niet meer te downloaden en je kunt de versie op je iPhone zelfs weggooien, want de Google Foto’s-app heeft de functie nu ook na de nieuwste update.

google foto's live foto's

Google Foto’s zorgt ervoor dat de achtergrond van je Live Foto bevroren wordt, zodat je een stuk stabielere kijkervaring krijgt. Ook de deelfunctie uit Motion Stills is gewoon aanwezig. Naast deze update bevat Google Foto’s nu ook de mogelijkheid om foto’s in albums chronologisch te rangschikken, of te plaatsen op de volgorde waarin ze toegevoegd zijn. Ook kun je een nieuwe afbeelding kiezen voor de mensen in je database.

Afgelopen woensdag zijn officieel de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus onthuld. Onderdeel van deze smartphones is dat er automatisch al betere beeldstabilisatie in het toestel zit bij het maken van video’s en dus ook Live Foto’s. Hierdoor zou in theorie de functie in Google Foto’s en Motion Stills overbodig zijn. Toch is het nog erg handig voor gebruikers die bij de oudere toestellen blijven, zoals de iPhone 6S, iPhone 6S Plus en de iPhone SE.

Google Foto’s downloaden

Je kunt Google Foto’s gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt wel om 140MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8.1 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Google Foto's

Google LLC

7 (6 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.