Handig: Google Foto’s voor iOS laat je nu foto’s bijsnijden

Wouter Nijsen
14 juli 2016, 13:40
1 min leestijd
Handig: Google Foto’s voor iOS laat je nu foto’s bijsnijden
Google Foto's

Google Foto's

Gratis

Reviewscore

9

De iOS-versie van Google Foto’s heeft een kleine update gekregen, die toch een aantal belangrijke verbeteringen doorvoert. In dit artikel lees je welke dat zijn.

Lees verder na de advertentie.

Google Foto’s bijsnijden

Google heeft versie 1.12.1 van zijn Foto’s-app uitgebracht in de App Store. Op het eerste gezicht is er weinig veranderd, maar toch is het de moeite waard om de update te downloaden. Er is namelijk een handige optie toegevoegd om foto’s bij te snijden. Dit betekent dat je geen aparte app hoeft te gebruiken om de randen van kiekje bij te snijden.

google foto's bijsnijden

Daarnaast werkt Google Foto’s voortaan beter met burstfoto’s, waardoor het vooral makkelijker is om uit een verzameling foto’s de beste te kiezen. Burstfoto’s kun je bijvoorbeeld maken met de standaard camera-app van Apple.

Verder zijn er achter de schermen een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is de app efficiënter en verbruikt hij minder stroom, en wordt er minder data verbruikt als je Google Foto’s op een 4G-verbinding zit. Handig voor als je even geen wifi hebt.

Google Foto’s voor iOS downloaden

De nieuwste versie van Google Foto’s staat nu in de App Store en is via onderstaande link te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 86,4MB aan vrije opslagruimte en iOS 8.1 of hoger.

Google Foto's

Google LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu