Google Chrome beschikbaar voor iPhone
Redactie

Google’s eigen browser, Chrome, is uitgekomen voor de iPhone en iPad. De desktop versie van Chrome is in 2008 voor Windows en in 2009 voor Mac OS X. Veel gebruikers van Chrome zijn erg tevreden over de snelheid en de duidelijkheid van de browser, geruchten dat Google bezig was met een versie voor iOS werden ook goed ontvangen.

Synchroon

Chrome voor de iPhone is een snelle browser en biedt een onbeperkt aantal tabbladen aan, in Safari is het maximum op acht tabbladen gesteld. De welbekende ‘incognito’ modus van Chrome is ook beschikbaar op de iPhone.
Waar Google vooral moeite voor heeft gedaan, lijkt het, is de synchronisatie met de desktop versie van Chrome; je kan op je iPhone over dezelfde tabbladen en wachtwoorden door te synchroniseren. Ook kan je vanaf je computer webpagina’s naar je iPhone verzenden om die later onderweg te lezen, ook als je niet over internet beschikt.
incognitosynchroon

Wat wel jammer is, is dat je Chrome niet als hoofdbrowser kan instellen op je iPhone. Als je op een url, in bijvoorbeeld een applicatie, klikt, dan wordt het geopend in Safari en niet in Chrome.

 

Chrome - webbrowser van Google

Google, Inc.

7,0 (16 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.