Prachtige agenda-app van Google is nu beschikbaar voor iOS

Google heeft zijn nieuwe Agenda-app uitgebracht in de App Store. Dat heeft even geduurd, want hij verscheen in november al voor Android-gebruikers, maar Google Agenda is het wachten waard.

Google Agenda

De Google Agenda-app is voorzien van material design, de huisstijl van Android 5.0, met gekleurde blokken en duidelijke actieknoppen. De app werkt uitstekend met Google-diensten zoals Gmail samen, maar kan eveneens gelinkt worden aan kalendertypes als iCloud en Exchange. Wel is een Google-account nodig om in te loggen in de app.

Met Google Agenda valt meteen de stijl op. Dankzij de blokken op het scherm kun je direct zien welke afspraak uit welke agenda komt. Zo herken je verjaardagen direct, zie je wat je van Facebook hebt geïmporteerd en welke werkafspraken je hebt staan. Bij nieuwe afspraken kun je zelf een kleur kiezen.

Overzichtelijke kalender

Google Agenda biedt drie overzichten. Met Planning staan alle afspraken en evenementen onder elkaar. Dat is bijvoorbeeld handig als je de Agenda-app gebruikt om te zien waar je de komende dagen nog een gaatje hebt. Daarnaast is er een Dag-overzicht, voor als je slechts één dag wil managen. Wil je iets verder vooruit kijken, dan maak je gebruik van het 3 dagen-overzicht, waarmee je overigens ook verder kan swipen naar de dagen erna.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rechtsonder in de app staat een duidelijke, rode actieknop, bekend van andere Google-apps zoals Inbox by Gmail. Met deze knop maak je een nieuwe afspraak en kun je er een kleur aan hangen voor het overzicht.

Download Google Agenda

Google Agenda is een mooie en handige agenda-app die iOS-gebruikers ook eens moeten proberen. De app is gratis te downloaden in de App Store, voor iOS 7 of nieuwer.

Google Agenda

Google LLC

8,8 (4591 reviews)
Gratis via App Store

Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.