Google voegt handige functies toe aan Agenda-app
Rutger Otto
Google Agenda

Google Agenda

Gratis

Onze score

9

Zoekgigant Google heeft zijn Agenda-app voor iOS geüpdatet. Vernieuwingen zijn onder meer een weekoverzicht en samenwerking met Google Drive.

Google Agenda update

google agenda updateDe update voor iOS ligt in lijn met verbeteringen die Google eerder al doorvoerde voor Android. Om te beginnen is het nu mogelijk om een weekoverzicht te bekijken binnen de app. Je ziet dan de komende zeven dagen in een handig schema, waarbij de bekende gekleurde blokken je afspraken aangeven. Handig, want voorheen kon je slechts een overzicht voor de komende drie dagen bekijken (waar je dan wel doorheen kon swipen). Dit is echter net weer wat overzichtelijker.

Ook werkt Google Agenda nu samen met Google Drive. Hierdoor kun je bestanden, foto’s of pdf’s toevoegen aan evenementen die je vanaf je iPhone direct kan uploaden. Je kunt daarvoor ook de webversie van Google Agenda gebruiken. Google checkt voor jou of iedereen toegang heeft tot de documenten en zo niet, dan word je gevraagd om ze met hen te delen.

Met interactieve notificaties heb je als gebruiker voortaan meer mogelijkheden. Met een veegbeweging over de notificatie kun je gasten mailen of de afspraak in Google Maps openen om te kijken waar de afspraak of het evenement is.

Download Google Agenda

Google Agenda kwam afgelopen maart beschikbaar voor de iPhone en is daarmee direct één van de fijnste agenda-apps die er op iOS beschikbaar is. De app oogt kleurrijk, overzichtelijk en is dankzij integraties met andere diensten ideaal voor Google- en Gmail-gebruikers.

Google Agenda is gratis te downloaden voor iOS 7 of nieuwer met 61MB aan vrije opslagruimte op je device.

Google Agenda

Google LLC

9 (49 reviews)
Gratis via App Store

Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda
Google Agenda

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.