Google Agenda voor iOS laat je nu doelen instellen
Wouter Nijsen
Google Agenda

Google Agenda

Gratis

Onze score

8,5

De Google Agenda-app is van een update voorzien die doelen toevoegt. Hierdoor moet het voor gebruikers makkelijker worden om bepaalde taken, zoals sporten en leren, te volbrengen.

Google Agenda doelen

De functie is beschikbaar in de laatste versie van Google Agenda. Met de functie is het mogelijk om bijvoorbeeld een wekelijks hardlooprondje in te plannen, of wanneer je tijd vrij wil maken om een taal te leren. Om dit te doen, dien je eerst antwoord te geven op een aantal vragen. Zo moet je aangeven of je het liefst in de ochtend, middag of avond gaat hardlopen en hoe vaak je dit doet. Hierna kijkt Google Agenda waar er in je agenda een plekje vrij is om de ‘afspraak’ te plannen.

Bij het invoeren van een doel houdt Google Agenda rekening met andere afspraken die je hebt. Red je het niet om een doel te behalen, dan kun je ‘m gemakkelijk weer verwijderen of verplaatsen naar een ander tijdsstip. Je kunt te allen tijde bepaalde doelen opnieuw instellen.

Google Agenda maakt gebruik van machine learning om doelen op geschikte tijdstippen in te plannen. Lukt het je vaak niet om in de avond te sporten, dan zal Agenda dit de volgende keer voor de ochtend of middag inplannen. Plan je een nieuwe afspraak op hetzelfde tijdstip, dan verplaats Google Agenda een doel automatisch. Door de nieuwe doelen-functie moet het makkelijker worden om structuur aan te brengen in Agenda.

Google Agenda wordt door veel gebruikers gezien als de beste agenda-app voor iOS. De app is een stuk uitgebreider dan Apples agenda-app en werkt naadloos samen met Gmail. Ontvang je bijvoorbeeld vluchtinformatie in een mailtje, dan zorgt Agenda dat dit automatisch wordt toegevoegd. Handig zijn de verschillende weergaven, waardoor je in één oogopslag ziet wat er de komende dagen op de planning staat.

Google Agenda downloaden

De nieuwste versie van de Google Agenda-app is via onderstaande link te downloaden. De app weegt 73,4MB en werkt op alle apparaten met iOS 8 of hoger.

Google Agenda

Google, Inc.

9,0 (55 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.