GooeyFaces, gekke bekken maken op je iPhone

Redactie
2 februari 2009, 15:00
1 min leestijd
GooeyFaces, gekke bekken maken op je iPhone

Serieus foto’s bewerken op je iPhone is altijd handig, maar gekke bekken maken is natuurlijk veel leuker. Een goed programma om dat te doen is GooeyFaces. Met dit programma kan je met je vinger een deel van een foto uitrekken waardoor er leuker creaties ontstaan.

<br />

Heel veel opties heeft het programma niet, dus verwacht geen geavanceerd fotobewerkingsprogramma . Het is een programma dat je puur voor de lol gebruikt. Heel veel mobiele telefoons hebben dit soort functies standaard meegeleverd, zoals bijvoorbeeld verschillende Lg telefoons. De iPhone heeft dit echter niet, en daarom is GooeyFaces een goede aanvulling.

Lees verder na de advertentie.

Je kan kiezen om een foto te maken, of om een foto te laden uit je reeds gemaakte foto’s. Na het bewerken kan je er voor kiezen om de foto op te slaan, waarna je hem terug vind in je fotoalbum, of om hem direct te mailen naar iemand.

<br />

GooeyFaces in gebruik

Ik vind het programma vrij nutteloos, maar nutteloze dingen zijn meestal het leukst. Ik mis veel opties, zoals het foto’s in elkaar over laten lopen, het toevoegen van smileys enzovoorts. Heel erg vind ik dat niet, maar ik vind dat als je van plan bent een applicatie te maken die totaal geen nut heeft, dat je dat dan wel goed moet doen.

 Desondanks ben ik er blij mee. Je kan er leuke plaatjes mee maken als je even een momentje over hebt. Je moet dit vooral niet downloaden als je opzoek bent naar een goed foto programma, want dan kom je van de koude kermis thuis.

GooeyFaces is nu voor 1,59 te vinden in de App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's