De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

In Good Dogs! kun je rondrennen met de liefste honden

Erwin Vogelaar
3 februari 2017, 19:20
2 min leestijd
In Good Dogs! kun je rondrennen met de liefste honden
Good Dogs!

Good Dogs!

Gratis

Reviewscore

7

Het is vrijdag en de wereld heeft het zwaar, dus je bent toe aan iets vrolijks. Ren eens rond als een hond met de liefste endless runner Good Dogs!

Lees verder na de advertentie.

Good Dogs!

Als je op Twitter zit, dan volg je wellicht al het account WeRateDogs. Zo niet: doe daar dan wat aan. Op dit account komen foto’s van honden langs die allemaal een cijfer krijgen. Het cijfer zit altijd boven de maximale score, want het zijn stuk voor stuk uitzonderlijk goede honden. Het Twitter-account groeit plots heel hard, want niet alleen kun je nu petten, t-shirts en truien kopen, maar er is ook een game in de App Store beschikbaar.

good dogs

Of je nou wat moedeloos wordt van het nieuws op dit moment of niet, iedereen kan wel een speelmoment met een hond gebruiken. De game Good Dogs! is een endless runner zoals we gewend zijn. Je moet zover mogelijk zien te komen en als je af bent moet je opnieuw starten. De vrolijke stijl maakt Good Dogs nu echter het ideale tussendoortje.

Je rent als hond langs alle obstakels. Bovenin loopt een regenboogje vol. Is deze gevuld, dan kan de hond springen. De obstakels worden steeds moeilijker en ondertussen moet je ook nog botjes pakken. Je kunt in totaal zeven verschillende honden verzamelen en de makers beloven er nog meer toe te voegen. Ook kun je ze verschillende kleurtjes geven of hoedjes opdoen. Daarnaast kun je elke maand door een ander park rennen. Toegegeven: Good Dogs! is geen uitgebreide game en zeker niet de beste endless runner in de App Store. Toch is het exact wat we nu nodig hebben.

Good Dogs! downloaden

Je kunt Good Dogs! gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 114MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Good Dogs!

Sandcrawler Entertainment

Gratis via App Store

Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Good Dogs!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu