De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

God of Light: vredige puzzelgame met UNKLE soundtrack

Rutger Otto
8 december 2014, 14:11
2 min leestijd
God of Light: vredige puzzelgame met UNKLE soundtrack

In God of Light is de wereld donker, maar met een witte straal hoop jij als speler verlichting te brengen. God of Light is Apples App van de Week en nog enkele dagen gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

God of Light

God of Light is een spel waarbij je een lichtstraal van A naar B door verschillende levels moet loodsen. Daarvoor maak je gebruik van bepaalde objecten om je baan te bepalen. Niet per se een nieuw idee, wel goed uitgewerkt als aantrekkelijke puzzelgame.

God of Light - Launch Trailer

Puzzelen met licht

Elk van levels (125 in totaal) begint in complete duisternis. Gelukkig bestuur jij de ‘God of Light’, een soort ster die een lichtstraal kan uitstoten. Deze moet je van begin tot het eind leiden. Dat is lastiger gezegd dan gedaan, want verlichting brengen gaat nooit in één rechte lijn. Ook kun je steeds drie kristallen verzamelen door de straal er langs te laten gaan, waarvoor je je in lastige bochten moet wringen.

Het is mogelijk om onderweg ook vuurvliegjes op te pakken, waardoor het level iets lichter wordt. Handig, want hoe meer je een idee krijgt van hoe het level eruit ziet, hoe beter de puzzel is op te lossen. Hoe verder je komt, des te lastiger de game wordt. Zo kan je met spiegels je lichtstraal laten weerkaatsen en via teleporters de straal van een andere kant uit het scherm laten komen.

God of Light is lekker uitdagend, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Voor fans van elektronische muziek heeft de app nog een pluspunt: de fijne soundtrack is verzorgd door de Britse band UNKLE.

god of light

God of Light downloaden

God of Light is App van de Week en dus nog tot donderdag gratis te downloaden uit de App Store. Voor de installatie is iOS 6 of nieuwer benodigd, evenals 85,5MB aan vrije opslagruimte.

God of Light

Playmous

€ 1,99 via App Store

God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
God of Light
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu