Goat Simulator krijgt hilarisch vervolg op iOS, met zombies
Gijs Ettes
Goat Simulator

Goat Simulator

€ 3,49

Onze score

8

Goat Simulator, een van de meest bizarre en hilarische games in de App Store, heeft vandaag een opvolger gekregen. GoatZ heeft net zoveel bugs en eigenaardigheden als zijn voorganger, en doet er een schepje bovenop met de toevoeging van zombies.

Het zombiegenre op de hak genomen

Zombiegames als DayZ, State of Decay en Dead Island 2 zijn populair anno 2015, en GoatZ neemt ze allemaal op de hak. Zoals je in de trailer hieronder kunt zien, belooft het spel een matig script, net zoveel bugs als andere survival- en zombiegames en een groot aantal wapens en bizarre objecten om de zombie-apocalyps te lijf te gaan. Je bestuurt wederom een geit en hebt de mogelijkheid om zelf wapens, items en mode-accessoires samen te stellen met spullen die je in de spelwereld aantreft.

Net als in Goat Simulator zijn veel zaken die gebeuren in GoatZ behoorlijk willekeurig. De vele bugs en technische foutjes moet je volgens de makers vooral zien als features; alleen de fouten in de game die voor vastlopers zorgen, worden opgelost. De game heeft een survival mode waarin je elke vijf minuten je geit moet ‘voeren’ om te overleven en een casual mode voor wie het wat rustiger aan wilt doen.

Goat Simulator GoatZ downloaden

Goat Simulator GoatZ is vanaf vandaag beschikbaar in Google Play en kost 4,99 euro. De game weegt 155MB en vereist tenminste iOS 8 of nieuwer. Met de nieuwe release is de oorspronkelijke Goat Simulator overigens 60 procent in prijs gedaald. Dat spel kun je nu aanschaffen voor 1,99 euro.

Goat Simulator

Coffee Stain Publishing

9 (84 reviews)
€ 3,49 via App Store

Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.