Komische game Goat Simulator is nu te downloaden in de App Store
Wouter Nijsen

Ongeveer een maand geleden maakte ontwikkelaar Coffee Stain Studios bekend dat het megapopulaire spelletje Goat Simulator uitgebracht zou worden voor iOS. De game is vanaf vandaag in de App Store te vinden.

Ravage aanrichten met een geit

Goat SimulatorIn Goat Simulator moet je met een geit zoveel mogelijk choas aanrichten in een open wereld. Het spelletje moet je absoluut niet serieus nemen, maar staat vooral garant voor een boel hilariteit. Met het vernielen van allerlei objecten is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Tijdens het spelen loop je waarschijnlijk tegen een heleboel rare bugs aan. Deze zijn echter bewust in de game gelaten en zorgen voor absurde situaties. Coffee Stain Studios is dan ook niet van plan om bugs op te lossen, behalve als ze ervoor zorgen dat de game crasht.

Bedacht als grap

Goat Simulator werd begin dit jaar door de Zweedse ontwikkelaar als een grap bedacht en werd op de toepassende datum van 1 april uitgebracht. De game verscheen eerst voor de pc en Mac en boekte daar het nodige succes: al binnen tien minuten werden de ontwikkelkosten terugverdiend. Goat Simulator moet je niet al te serieus nemen; volgens de ontwikkelaars kun je zelfs beter je geld besteden aan andere zaken. In de video hieronder zie je het geitenspelletje in actie.

Goat Simulator downloaden

Goat Simulator is voor 4,49 euro in de App Store te vinden en vereist een kleine 100MB aan vrije opslagruimte.

Goat Simulator

Coffee Stain Publishing

9 (82 reviews)
€ 3,49 via App Store

Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator
Goat Simulator

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.