Gekkigeit: Het krankzinnige Goat Simulator is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
16 december 2016, 12:13
1 min leestijd
Gekkigeit: Het krankzinnige Goat Simulator is Apples gratis App van de Week
Goat Simulator

Goat Simulator

€ 9,99

Reviewscore

8,5

Dankzij videogames kun je dingen doen die je normaal gesproken nooit zou doen. In de huid kruipen van een geit bijvoorbeeld, die een onschuldig stadje volledig aan puin legt. In Goat Simulator is het mogelijk, en als Apples gratis nieuwe app van de week kun je Goat Simulator gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Goat Simulator gratis te downloaden

Goat Simulator veroverde een aantal jaar geleden het internet, vooral omdat het spel totaal krankzinnig is. Een simulatie van een geitenleven klinkt immers niet zo spannend, maar zodra je de game opstart blijkt het tegendeel waar te zijn. In Goat Simulator ligt een open wereld aan je voeten, die jij op je geitenpoten kunt gaan ontdekken.

Goat Simulator Gratis

Het is aan jou om deze omgeving op zoveel mogelijk manieren te vernietigen, terwijl je ondertussen zoveel mogelijk chaos probeert te veroorzaken. Hierbij maakt het niet uit of je de geit door de lucht laat vliegen, in explosies terecht laat komen of met huis en al laat ontploffen. Gaat Simulator werd vooral een wereldwijd succes door de hit die het werd op YouTube. Verschillende Let’s Play-kanalen speelden de game voor miljoenen kijkers, die het spel vervolgens ook zelf gingen proberen. De chaotische en komische gameplay is dan ook bij uitstek geschikt hiervoor.

Goat Simulator gratis downloaden

Het is voor het eerst dat de iOS-versie van Gaat Simulator volledig gratis te downloaden is. Daar heb je tot volgende week donderdag de tijd voor, daarna kiest Apple weer een nieuwe gratis app om in het zonnetje te zetten. Goat Simulator is zowel op de iPhone als iPad te spelen, al leent het grotere scherm van de iPad zich beter voor dit spel, dat oorspronkelijk op de PC verscheen.

Goat Simulator

Coffee Stain Publishing

€ 9,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu