GoalWorthy app voor iPhone helpt je doelen in 2013 te bereiken
Redactie

De GoalWorthy app is net gelanceerd voor de iPhone en ideaal om nieuwe doelen in 2013 te bereiken. Je kunt ook je eventuele goede voornemens met behulp van deze applicatie waarmaken op een sociale manier.

GoalWorthy

GoalWorthy is een sociaal netwerk en alles draait om het vaststellen van doelen of goede voornemens voor het nieuwe jaar. Met de lancering van de app is het nu dus mogelijk om met je iPhone bij de hand extra inspiratie op te doen. Wat ook leuk is aan de app, is dat de mogelijkheid wordt geboden om doelen en goede voornemens van anderen te bekijken. Deze kun je desgewenst aan je eigen lijst met doelen toevoegen. Op de website van GoalWorthy is het mogelijk om zelf een persoonlijk voornemen te creëren, maar dat kan dus niet vanuit de applicatie zelf.

Vrienden toevoegen

Via de app GoalWorthy heb je de mogelijkheid om vrienden toe te voegen en kun je naast het bladeren door goede voornemens dat ook doen door populaire tags. De belangrijkste functie van de app is dus eigenlijk het toevoegen van goede voornemens aan je eigen lijstje. Verder heb je de mogelijkheid om een voornemen van anderen te liken of aan te geven dat je het doel zelf al hebt bereikt. Vanuit je profiel kun je zien wat de stand van zaken is met betrekking tot je eigen voornemens. Het sociale netwerk biedt wel de motivatie om doelen te bereiken doordat je vrienden je in de gaten kunnen houden.

De GoalWorthy app is gratis te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.