iOS-versie Gmail laat je op mails reageren vanuit het Berichtencentrum
Wouter Nijsen

Er is vanavond een update voor de Gmail iOS-app uitgebracht. Voortaan kunnen gebruikers vanuit het Berichtencentrum direct op mailtjes reageren en zijn bestanden sneller te mailen.

Gmail 4.0 voegt handige functies toe

Gmail 4.0Gmail voor iOS is toe aan versie 4.0 en die brengt een aantal handige features met zich mee. De belangrijkste is de mogelijkheid om vanuit het Berichtencentrum direct op mails te reageren. Dit doe je door de notificatie naar rechts te schuiven, al kun je er dan ook voor kiezen om het bericht gelijk te verwijderen.

Tevens kan Gmail voortaan documenten en foto’s vanuit andere applicaties versturen, door in de desbetreffende app onderin op het deel-icoontje te tikken, en vervolgens op de Gmail-app te drukken. Een fijne toevoeging, want voorheen was het nodig om meerdere stappen te doorlopen om hetzelfde gedaan te krijgen

Tot slot zorgt de update ervoor dat Gmail beter omgaat met bijlagen. Er is nieuwe ‘viewer’ toegevoegd die in staat is om (grote) bestanden door te sturen naar andere applicaties, zoals iBooks of een Office-app.

Gmail voor iOS downloaden

De update is gratis binnen te halen in de App Store. Via onderstaande link is de Gmail-app voor iOS te downloaden. Voor de installatie is iOS 7.1 of nieuwer en 12,1MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Gmail van Google

Google, Inc.

7 (12 reviews)
Gratis via App Store

Gmail van Google
Gmail van Google
Gmail van Google
Gmail van Google
Gmail van Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.