Update maakt fraaie klok-app Globo nog beter
Wouter Nijsen

Globo, de fraaie wereldklok app, heeft nu alweer een grote update gekregen. Gebruikers van de applicatie kunnen voortaan weerinformatie raadplegen en tijdstippen in verschillende landen beter en sneller ordenen. Globo wereldklok is sinds een kleine twee weken te downloaden in de App Store.

In Globo kun je in één oogopslag ziet hoe laat het in jouw favoriete landen is. De app is dankzij zijn minimalistische, kleurrijke design een lust voor het oog en daarmee ook ontzettend makkelijk te bedienen. Niet alleen aan de tijd kun je zien hoe laat of hoe vroeg het in een land is, maar ook aan het kleurgebruik.

De Globo update maakt de app net weer een stukje beter. Zo kun je dus het weer checken en andere opties raadplegen die het checken van de tijd makkelijker moeten maken. Daarnaast is de app van een aantal kleine snelheidsverbeteringen en bugfixes voorzien.

Globo werkt met kleur

Globo updateAls bij Globo een land lichtgekleurd is, betekent dat het tijdstip daar vroeg is. Hoe later het ergens is, hoe donkerder de kleur wordt. Uiteindelijk vormt de kleur paars (als het ’s nachts is) het eindstation.

Globo heeft tevens voor ieder land specifieke informatie verzameld. Die varieert van de afstand van de locatie tot jou of tot de tijdzone van een land. Alle gegevens zijn ook in de offlinemodus te raadplegen.

Ten slotte heeft Globo als leuk extraatje een wekker. Globo is te downloaden voor een kleine euro via de App Store. De app is iets meer dan 1MB groot en vereist iOS 7 of nieuwer.

Globo - World Clock and Weather

Marco Torretta

€ 0,99 via App Store

Globo - World Clock and Weather
Globo - World Clock and Weather
Globo - World Clock and Weather
Globo - World Clock and Weather
Globo - World Clock and Weather

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.