Ritmische platformer Give It Up! 2 is de gratis App van de Week

Lars Paijmans
24 juni 2016, 12:29
2 min leestijd
Ritmische platformer Give It Up! 2 is de gratis App van de Week
Give It Up! 2: Rhythm Dash

Give It Up! 2: Rhythm Dash

Gratis

De ritmische platformgame Give It Up! 2 is een week lang gratis te downloaden als Apples gratis App van de Week. Overwin obstakels en valstrikken met een vrolijke inktdruppel.

Lees verder na de advertentie.

Give It Up! 2 een week lang gratis

Give It Up! 2 weet heel goed waar een iOS-game goed in is. Zodra je het spel opstart en op de Play-knop drukt weet je precies wat je te doen staat: een kleine druppel verf staat geduldig te wachten terwijl een lijn met cirkels voor hem uitgestrekt ligt. Het is aan jou om de inktdruppel veilig door verschillende levels de loodsen, waarbij de moeilijkheidsgraad natuurlijk in rap tempo toeneemt.

Give It Up! 2

Over tempo gesproken, Give It Up! 2 is vooral leuk als je het spel met een koptelefoon op speelt. Muziek speelt een centrale rol in deze game, en als je jouw sprongen afstemt op de beat wordt het uitspelen van een lastig level ineens een stuk gemakkelijker.

Deze muziek wordt automatisch aangepast op de levels, zodat je poppetje sneller gaat springen als het tempo omhoog gaat. In de instellingen van de app kun je bovendien je eigen stem en muziek aan het spel toevoegen, al moet je daarvoor wel even toestemming geven tot de microfoon van je iPhone of iPad.

Ideaal voor korte speelsessies

Gaandeweg introduceert Give It Up! 2 bovendien genoeg elementen om je van begin tot eind geboeid te houden. Omdat je binnen een paar seconden kunt beginnen met spelen, is dit dan ook een uitgelezen game om erbij te pakken als je een paar minuutjes niets te doen hebt.

Als het niet lukt om een level uit te spelen en je toch verder wilt, kun je via in-app aankopen alvast een level eerder ontgrendelen. Voor de rest is de game volledig gratis te spelen. Normaal gesproken kost dit vermakelijke iOS-spelletje €0,99, maar als Apples gratis App van de Week kun je hem tot en met volgende week donderdag voor niets uit de App Store plukken.

Give It Up! 2: Rhythm Dash

Invictus

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu