Pokémon GO met spoken: Ghostbusters World nu te spelen

Erwin Vogelaar
23 oktober 2018, 16:23
2 min leestijd
Pokémon GO met spoken: Ghostbusters World nu te spelen

Ghostbusters World is nu gratis te downloaden in de App Store. De game is vergelijkbaar met Pokémon GO, maar dan vol spoken.

Lees verder na de advertentie.

Ghostbusters World: Pokémon GO met spoken

Terwijl we nog steeds wachten op Harry Potter: Wizards Unite van Pokémon GO-maker Niantic, kun je nu aan de slag in de wereld van Ghostbusters. Dus trek een overall aan, plaats die proton pack op je rug en kijk uit voor al dat groene slijm.

Met Ghostbusters World stap je met je iPhone de echte wereld in. Hier zijn namelijk allerlei spoken te vinden die je moet verslaan. Dat doe je door ze eerst te verzwakken en daarna te vangen. Daarvoor houd je de spoken vast met een straal en beweeg je ze richting een geplaatste val. Ondertussen moet je oppassen voor aanvallen.

Via portalen in de wereld kun je naar de spookdimensie. Daar werkt je proton pack niet, dus moet je vechten met je verzamelde en getrainde spoken. Dat werkt als een turn based gevecht, waarin de wezens om de beurt een actie doen. Je kiest in deze gevechten voor normale of speciale aanvallen.

Uitgebreid

De game is behoorlijk uitgebreid. Niet alleen zijn er een hoop spoken te verzamelen, maar er is ook een verhaal dat verteld wordt als een comic. Er zijn verder verschillende wapens en andere upgrades te koop, je kunt tegen elkaar vechten met je verzamelde spoken en nog veel meer. Veel acties in de game kosten tijd, maar natuurlijk kun je geld besteden om niet te hoeven wachten.

De game zit verder vol herkenbare elementen uit de films. Zo keren alle bekende personages uit de originele trilogie terug en blaast de bekende soundtrack uit je iPhone (I ain’t afraid of no ghost!).

Check ook onze game-tips van september en houd iPhoned in de gaten voor meer gametips later deze maand.

Ghostbusters World

Four Thirty Three

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen