GGD op Reis biedt een schat aan reisinformatie op je iPhone
Redactie

De GGD op Reis app biedt praktische informatie voor vakantiegangers over reizen, ziekten en vaccinaties. Maar ook als je op zakenreis gaat of stage gaat lopen in het buitenland kun je de informatie goed gebruiken.

Vaccinatie nodig?

Voor een bezoek aan sommige landen wordt een vaccinatie aangeraden. Je kunt via GGD op Reis Support een land kiezen en je weet meteen of je een vaccinatie nodig hebt. En als dat zo is, kun je meteen via de app een afspraak maken met de GGD. In je eigen omgeving natuurlijk. Maar de app levert ook andere informatie, zoals praktische reistips. Via de checklist kun je nagaan of je belangrijke zaken niet bent vergeten, zoals een tekenpen.

In het tropisch regenwoud

Als je spannende avonturen gaat beleven en tijdens de vakantie in een tropisch regenwoud belandt, dan heb je geen internet tot je beschikking. Maar met je iPhone op zak kun je ook in de jungle toegang krijgen tot informatie. Er is namelijk offline informatie beschikbaar over onder meer reismedicatie, dengue en malaria. Bij gezondheidsklachten is het natuurlijk wel altijd raadzaam om een arts te bezoeken.

De GGD op Reis applicatie is in het bijzonder geschikt voor reizigers, die naar exotische landen vertrekken. Je kunt de app gratis downloaden.

 

GGD Op Reis (AppStore Link) GGD Op Reis
Ontwikkelaar: GGD Flevoland
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.