GetPacked helpt je met koffers inpakken

Redactie
7 juni 2010, 17:25
1 min leestijd
GetPacked helpt je met koffers inpakken

Je iPhone kan heel goed van pas komen op vakantie. Je kan je toestel bijvoorbeeld gebruiken om foto’s op internet te plaatsen, om naar je bestemming te navigeren en om je volgers op Twitter te informeren over je reis. Je kan je telefoon ook goed gebruiken om je koffer in te pakken, want ‘GetPacked’ weet na een aantal vragen precies wat je allemaal mee moet nemen op vakantie.

Lees verder na de advertentie.

Vragen over je vakantie

Als je een nieuwe paklijst wilt maken, moet je even een aantal vragen beantwoorden in de applicatie. Dit zijn simpele vragen zoals ‘Wanneer ga je op vakantie?’, ‘Waar ga je naar toe?’, ‘Waar overnacht je?’ en ‘Hoe kom je op je bestemming?’. Nadat je alle vragen hebt ingevuld, krijg je een lijst in beeld met spullen die je moet meenemen. Deze kan je afvinken als je ze in je koffer doet. De database met meer dan 600 spullen is erg volledig, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je iets mist. Dit kan je in dat geval handmatig toevoegen aan je lijst.

Meer dan alleen spullen

De applicatie kan je na de vragen ook precies vertellen wat je nog moet doen voordat je op vakantie gaat. Denk hierbij aan ‘Navigatiesysteem updaten’, ‘Vakantieadres opschrijven voor de thuisblijvers’ en ‘Reisverzekering regelen’. GetPacked is dus erg handig voordat je op vakantie gaat deze zomer, want hierdoor is de kans kleiner dat je wat vergeet voordat je weggaat.

GetPacked: vakantie paklijst

Lucas Van Schaik

€ 2,29 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's