Gerucht: VLC Media Player gaat verdwijnen

Redactie
1 november 2010, 20:12
1 min leestijd
Gerucht: VLC Media Player gaat verdwijnen

Het gaat erop lijken dat VLC Media Player uit de App Store gaat verdwijnen. Onlangs is er bij Apple melding gemaakt dat de applicatie een copyright schendt. De melding is bevestigd door Videolan ontwikkelaar Rémi Denis-Courmont. Het blog ‘Boy Genius Report‘ acht de kans groot dat Apple de applicatie door deze melding gaat verwijderen uit de App Store.

VLC Media Player

De applicatie VLC Media Player is sinds de lancering al erg populair in Nederland. De applicatie heeft de afgelopen weken de top 10 niet verlaten. Vooral de mogelijkheid om video’s met verschillende extensies af te spelen, wordt erg gewaardeerd door de gebruikers. Op dit moment proberen velen namelijk nog om video’s te converteren naar een formaat dat de iPhone zelf kan afspelen. Door de applicatie VLC Media Player hoef je dit niet meer te doen.

De applicatie VLC Media Player is gratis te downloaden uit de App Store. Het is aan te raden om de applicatie nu te downloaden, want de applicatie kan in theorie morgen al uit de App Store verwijderd zijn.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Foto en video
Spotlights: App Store, VLC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's