Gerucht: iWork voor de iPhone

Het begint er steeds meer op te lijken dat Apple iWork beschikbaar gaat maken op de iPhone. Na het WWDC publiceerde Apple bijvoorbeeld een afbeelding van een iPhone waarop een knop ‘Open in Keynote’ te zien was. Vandaag is er weer een aanwijzing naar de software gevonden. Deze keer staat iWork beschreven in de online Apple Store.

Beschrijving van de software

In een beschrijving van software staat ‘Using iWork for iPhone’. Dit is een overduidelijke aanwijzing naar de iWork-applicaties voor de iPhone. Nu is de vraag alleen nog: ‘Wanneer gaan deze applicaties in de App Store verschijnen?’

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alleen de iPad en iPhone 4?

iWork is op dit moment al enige tijd uit voor de iPad. De iPad heeft dezelfde A4-processor als de iPhone 4, en dus kan dit betekenen dat iWork alleen uitkomt voor de iPhone 4. De iPhone zal de processorkracht van de A4-chip waarschijnlijk nodig hebben om de ‘zware’ applicaties te kunnen draaien.

Bron: MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.