Gerucht: iBooks alleen voor de iPhone 3GS en iPhone 4

Redactie
12 juni 2010, 13:45
1 min leestijd
Gerucht: iBooks alleen voor de iPhone 3GS en iPhone 4

Het begint er steeds meer op te lijken dat iBooks alleen beschikbaar komt voor de iPhone 3GS en iPhone 4. Apple is de afgelopen dagen flink bezig met de applicatie, want verschillende iPhone-gebruikers krijgen vreemde pop-ups over iBooks. In de pop-ups staat dat iBooks is te downloaden uit de App Store, maar het tegendeel lijkt meestal waar.

Sommigen zijn er toch in geslaagd om iBooks te downloaden uit de App Store. Na een paar tests lijkt het niet mogelijk om iBooks op een iPhone 3G te installeren. iTunes kan de applicatie niet installeren op een iPhone 3G met iOS 4 erop. Het lijkt er dus op de Apple iBooks alleen beschikbaar gaat maken op de iPhone 3GS en iPhone 4, net zoals ze gedaan hebben met multitasken.

Oplossingen voor jailbreakers

Op dit moment is het al mogelijk om multitasking en springboard-achtergronden te activeren op een iPhone 3G en iPod Touch 2G. Het is dus niet ondenkbaar dat mensen iBooks ook geschikt gaan maken voor de iPhone 3G en iPod Touch 2G. Waarschijnlijk kan iedereen dus aan het einde van de maand gebruik maken van iBooks.

Bron: TUAW

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Boeken
Spotlights: iBooks, Jailbreak

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's