Geld terugkrijgen met de OV Butler app op je iPhone

Redactie
6 maart 2012, 8:58
1 min leestijd
Geld terugkrijgen met de OV Butler app op je iPhone

Ben jij wel eens vergeten om met je OV-chipkaart uit te checken? Of heb je wel eens lang op een trein moeten wachten in verband met vertraging? Download dan de OV Butler app op je iPhone om eenvoudig een claim in te dienen om geld terug te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Vergeten uit te checken?

Het overkomt de meesten wel eens. Je loopt de bus uit of verlaat het treinstation en beseft dat je vergeten hebt uit te checken met je OV-chipkaart. Dat kost geld. Het is niet altijd even makkelijk om je geld vervolgens weer bij de vervoerder terug te krijgen. Maar met de OV Butler app op je iPhone is dat een fluitje van een cent.

Inloggen met OV-chipkaart account

Met je eigen account van OV-chipkaart kun je inloggen bij OV Butler. Je ziet dan meteen de laatste reizen en het actuele saldo. Ook kun je nagaan of je vergeten hebt om op een locatie uit te checken. Mocht dat zo zijn, dan kun je per reis bepalen of je een claim indient. Voor het indienen van een claim hoef je alleen maar een aantal gegevens in te vullen. De OV Butler zorgt er dan voor dat de claim bij de juiste vervoerder terecht zal komen.

Je hoeft overigens slechts eenmalig gegevens in te voeren voor het indienen van een claim. De OV Butler app is bovendien gratis.

Categorieën: Financiën, Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's