Gekko: nieuwe administratie-app voor al je bonnetjes
Wouter Nijsen

Gekko is gemaakt door Nederlanders en biedt de mogelijkheid om een overzicht bij te houden van al je bonnetjes en de kosten die aan die bonnetjes verbonden zijn. De iPhone-app is gratis te downloaden.

“Nooit meer een uitpuilende portemonnee vol bonnetjes. Weg met de schoenendoos vol facturen die u -ooit – nog eens moet uitzoeken.” Dat probleem belooft Gekko te verhelpen als je van de iPhone-app gebruik maakt. Die belofte maken de makers ook zeker waar.

Je maakt simpelweg een foto van je bon en kunt daarna alle bijbehorende gegevens van dat factuurtje invullen. Deze is vervolgens lokaal of op de servers van Gekko op te slaan. Gekko zegt niks met die gegevens te doen.

De grootste minpunten van Gekko zijn echter wel in de app zelf te vinden. Hij ziet er om te beginnen niet erg mooi uit en heeft nog wat rare bugs in de interface. Op de screenshots zie je de navigatieknoppen bijvoorbeeld mooi blauw oplichten als je een tab aan het bekijken bent; bij onze tests verschijnen er enkel ietwat te groot blauwe vlakken (iPhone 5, iOS 7.02).

Als deze bugs echter verholpen worden en de app een wat meer afgewerkt uiterlijk krijgt, is Gekko zeker de moeite waard. Tot die tijd zouden we je stiekem liever naar een van zijn alternatieven doorverwijzen, zoals Shoober en Xpenditure.

Gekko Bonnen

Gekkolab

9,0 (2 reviews)
Gratis via App Store
Gekko Bonnen
Gekko Bonnen
Gekko Bonnen
Gekko Bonnen
Gekko Bonnen

Via: iPhoneclub

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.