GeenStijl lanceert applicatie

Redactie
1 juni 2010, 13:35
1 min leestijd
GeenStijl lanceert applicatie

De populaire website ‘GeenStijl.nl’ heeft gisteren een applicatie in de App Store gezet. Met de applicatie kan je vanaf je iPhone of iPod Touch makkelijk de berichten van de website lezen. Daarnaast is het mogelijk om te reageren op het nieuws. Dit is een functie waar veel mensen gebruik van zullen gaan maken, want reageren is één van de belangrijkste onderdelen van de website.

GeenStijl TV

Zoals jullie misschien wel weten betreedt GeenStijl binnenkort ook de publieke omroep. Met hun omroep ‘Powned’ gaan ze vaak programma’s uitzenden op Nederland 3. Al geruime tijd is GeenStijl bezig met filmen, en nog steeds verschijnen er wekelijks video’s op de website. Deze video’s zijn te bekijken via de applicatie. De ontwikkelaars hebben voor deze functie niet gekozen voor een eigen streamingservice, maar plaatsen gewoon links naar de youtube-filmpjes.

De applicatie is sinds gisteren meteen al enorm populair. Op dit moment staat de app zelfs al anderhalve dag op nummer één in de ‘top 25 gratis’-lijst. Naar verwachting zal dit nog wel even voortduren, want met zo’n 150.000 geregistreerde leden, en waarschijnlijk het vierdubbele aantal lezers, is de kans groot dat heel veel iPhone- en iPod-gebruikers deze applicatie de komende dagen nog gaan downloaden.

Lees verder na de advertentie.

GeenStijl

GeenStijl

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's