Geen boetes meer door flitsDog

Redactie
31 oktober 2011, 22:28
2 min leestijd
Geen boetes meer door flitsDog

Deze nieuwe App is een opvallende, handige en vooral gebruiksvriendelijke nieuwkomer op het gebied van reisapplicaties. De app waarschuwt je tijdens het autorijden voor mobiele flitscontroles.

Verkeersapps zijn er meer dan genoeg, ook apps die lokale flitspalen aangeven. Het bijzondere en vooral handige aan deze nieuwkomer is dat er een waarschuwing word gegeven bij het naderen van een mobiele flitslocatie.

Batterijduur

De app staat continu in verbinding met het internet voor de laatste informatie en de GPS voor je locatiebepaling. Ondanks deze verbindingen die normaal je iPhone batterij leeg halen, heeft deze app hier een goede oplossing voor.  Wanneer de app op de achtergrond draait wordt er tot wel 80% bespaard op de batterijduur.

Dit komt doordat de app via een geavanceerd mechanisme verbinding maakt. Je profiteert vooral van deze nieuwe functie wanneer je de app op de achtergrond laat lopen. Wanneer je de app op de voorgrond laat draaien, gedurende de gehele reis, is het wel verstanding om je iPhone tussentijds op te laden.

Lees verder na de advertentie.

Duidelijk en overzichtelijk

Wat direct opvalt na het installeren van de applicatie, is dat er eigenlijk amper een configuratie nodig is. Het is klikken en gaan. Tijdens het stukje rijden laat de app alles goed en duidelijk zien, de bestuurder heeft alles onder controle. Door het gebruik van grote letters en een overzichtelijke opbouw van de applicatie is het fijn om hem te gebruiken. Wanneer je de app wegklikt en weer aandoet ben je meteen klaar om van start te gaan met een nieuwe reis.

Wel of niet doen?

Ben je iemand die veel met de auto reist? Dan is deze app zeker wat voor jou. De gemakkelijke en gebruiksvriendelijke werking zorgt er echt voor dat je extra goed oplet op de plaatsen waar geconroleerd wordt. De applicatie steekt goed in elkaar. Na het gebruik van de app kan ik zeker zeggen dat het een aanwinst voor in de auto is. Deze uitvinding gaat heel veel mensen hele hoge boetes besparen.

 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's