Geef je foto een stem met de Wave app op je iPhone
Redactie

Foto’s maken met je iPhone is leuk en dat geldt ook voor het laten zien van de foto’s aan je vrienden en familie. Het wordt nog leuker als je de foto voor zich laten spreken en dat kan met de Wave –Voice your photos applicatie op je iPhone.

Sprekende foto’s

app-waveSoms zegt een beeld meer dan woorden, maar hoe leuk is het om een foto te voorzien van een passend geluid. De Wave app geeft je de mogelijkheid om je foto’s echt te laten spreken. Dat hoeft geen ellenlang verhaal te worden, want een korte omschrijving is vaak al meer dan genoeg. Overigens biedt de app Wave ook de gelegenheid van interactie met je vrienden aan de hand van gesproken en geschreven teksten. Vrienden die je foto hebben gezien kunnen bijvoorbeeld een berichtje achterlaten.

Sociale media

Om de Wave app te gebruiken moet je wel over een account bij Facebook of Twitter beschikken. Je logt namelijk met één van deze accounts in en kunt dan gelijk van de gelegenheid gebruikmaken om je foto’s te delen met je vrienden en familie op Facebook en met je volgers op Twitter.

Je kunt de Wave –Voice your photos app gratis installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.