Gebruikers Mailbox krijgen 1GB gratis extra opslagruimte op Dropbox
Wouter Nijsen

E-mail-app Mailbox is onlangs overgenomen door opslagdienst Dropbox. Om deze overname te vieren krijgen Mailbox-gebruikers vanaf nu 1GB extra opslagruimte.

1GB is natuurlijk niet enorm veel opslagruimte anno 2013, maar standaard krijg je slechts 2GB op Dropbox. Een extra gigabyte erbij voor relatief weinig inspanning is dan natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Dropbox laat je ook andere kleine taken uitvoeren, zoals het uitnodigen van vrienden, om gratis extra opslagruimte te verdienen.

dropbox iPhoneDe nieuwe optie van Dropbox en Mailbox is vooral om de in juli geïntroduceerde attachement-functie van Dropbox onder de aandacht te brengen. Sindsdien is het namelijk mogelijk om al je e-mailbijlagen rap op te slaan tussen je andere Dropbox-data.

Mailbox maakt to-do-lijst van je mailtjes

Mailbox benadert e-mail op een andere manier dan de meeste e-mail-apps, door al je berichten te behandelen als potentiële to-do’s. Je kunt mails als ‘voltooid’ archiveren, aan een lijst toevoegen of als een to-do markeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bij laatstgenoemde kies je een datum (onder andere morgen, overmorgen of volgende week) om de e-mail weer te bekijken en uiteindelijk op te reageren. Mailbox is gratis in de App Store te downloaden. De app is alleen nog niet in het Nederlands te gebruiken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.