Geared: Op je iPhone mechanismen aandrijven

Redactie
11 oktober 2009, 23:02
1 min leestijd
Geared: Op je iPhone mechanismen aandrijven

Geared is een game waarmee je tandwielen tussen elkaar moet zetten om ze te laten draaien. De game is een absolute aanrader voor iedereen die van puzzelen houdt. Lees onze ervaringen.

 Als je de applicatie opstart dan krijg je het eerste level. In dit level word gezegd hoe je het moet doen. Je haalt onder uit de balk een tandwiel weg en zet die op de juiste plek in het scherm.

Het eerste tandwiel moet op het gele tandwiel geplaatst worden.Als je het tandwiel goed hebt geplaatst dan moet het blauwe tandwiel gaan draaien. Er zijn 80 levels dus je bent wel even zoet met deze applicatie.

Lees verder na de advertentie.

In de levels zitten obstakels. Vanuit de rode velden mogen geen tandwielen geplaatst worden. Als je in een rood veld een tandwiel wil, dan moet je hem boven het veld los laten en dan valt hij naar beneden. Sommige rode velden hebben een schuifstukje. Als je het rode veld dan naar de andere kant over het balkje drukt, dan zit het rode veld op een ander stuk in het veld zodat je het andere stuk kan bedienen.

geared1 geared2

Geared start op                                           Level selecteren
geared4 geared6

Level 1                                                          Level 1
geared5 geared2
Level 1 compleet                                        Level complete

Conclusie

Uiteindelijk is dit gewoon een hele goede game waar je een paar uurtjes zoet mee kan zijn. Vooral als je een puzzelaar bent en je hoofd graag gebruikt bij games zou ik deze game direct downloaden.

Geared: €0,79
Geared Lite: Gratis (8 levels)
Cijfer: 8,5

Categorie: iPhone Games
Spotlight: iPhone Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's