Games voor op vakantie

Redactie
23 juli 2009, 5:52
2 min leestijd
Games voor op vakantie

Misschien ben je al op vakantie, of moet je nog gaan. Wij hebben een paar verslavende iPhone games gezocht voor op vakantie!

Rolando 2

Rolando is een game waarbij je zoveel mogelijk ronde wezentjes naar een plek moet brengen in een level. De besturing is erg eenvoudig en alles wordt stap voor stap uitgelegd.
Rolando 1 is een erg verslavende game, maar Rolando 2 overtreft het. In de tweede versie van Rolando zijn er natuurlijk andere levels. Deze levels zijn mooi geïllustreerd en 3D.
Met deze game blijf je aan je iPhone geplakt!
7,99 EUR in de App store
Rolando2

Touchgrind

Wellicht is het te warm buiten om te skateboarden, maar op de iPhone kan het altijd. Touchgrind is een geweldige skategame waarbij je een skateboard bestuurd met je vingers. Je vingers stellen dan je benen voor. De bedoeling van het spel is zoveel mogelijk punten halen door je tricks te maken. Je kan veel skateboards unlocken waarbij een bepaalde trick soepeler gaat.
Het is even wennen aan de besturing, maar na wat oefenen kom je niet meer van je verslaving af!
De graphics zijn mooi en de 3,99 EUR die het kost is het zeker waard!
Touchgrind

Sway

Met Sway slinger je met een aapje alle kanten op om sterretjes te verzamelen. Er wordt goed gebruik gemaakt van de Touch functie op de iPhone! In het begin kan het zwaaien even moeilijk zijn, maar na een tijdje heb je het door. De levels zijn erg kleurrijk en, ondanks dat het soms frustrerend is, wordt je erg vrolijk door het spel!
Sway is voor 3,99 EUR verkrijgbaar in de applicatie store.
Sway

Lees verder na de advertentie.

Zen Bound

Vakantie is bedoeld om op rust te komen. Met Zen Bound lukt dit heel erg goed. De bedoeling van het spel is om rust te creëren in je geest, aldus de ontwikkelaars. Je hebt verschillende levels waarbij je een touw om een voorwerp moet binden. Dit touw geeft weer verf af. Je moet met het touw dat je krijgt zoveel mogelijk verven en terug komen op een spijker.
Deze game gebruikt de bewegingssensoren van de iPhone optimaal. Met oordopjes in krijg je een rustige ervaring door de muziek. Voor 3,99 EUR is het een goedkoop en rustgevend spel!
Zen Bound

Dit is maar een kleine selectie uit de pareltjes van de applicatie store.
Heb jij nog echte aanraders? Wij horen het graag in de reacties!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's