Gamekings op de iPhone
Redactie

Vannacht is de officiële applicatie van Gamekings in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je via je iPhone op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van de populaire game-website. De applicatie bevat zelfs meer content dan de website bevat, want de auteurs hebben speciaal voor de applicatie een nieuwe ‘applicatie review’-sectie gemaakt die alleen via hun applicatie te bereiken is.

Video’s van Gamekings

De heren van Gamekings hebben ook een eigen tv-programma. Dit programma wordt vaak opgebouwd uit video’s die ze eerder die week al op hun website hebben geplaatst. Via de applicatie kan je deze video’s bekijken. Er is echter wel een limiet. Je kan namelijk niet verder dan 25 video’s terugkijken.

Als je van plan bent om de video’s van Gamekings in de trein te kijken, kan je ervoor kiezen om de video’s thuis al te downloaden. Als je dit doet, zal de kwaliteit van de video’s beter zijn dan dat je ze via een mobiele verbinding gaat bekijken. Ook is dit beter om te doen als je je batterij een beetje wilt ontzien gedurende bepaalde delen van de dag.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.