Game Tour de France 2012 gelanceerd voor iPhone

Redactie
23 juni 2012, 8:34
1 min leestijd
Game Tour de France 2012 gelanceerd voor iPhone

Het EK voetbal mag voor Nederland dan voorbij zijn, maar met de Tour de France zijn er weer nieuwe kansen weggelegd. De game Tour de France 2012 voor de iPhone is gelanceerd en een echte must have voor de liefhebber van wielrennen.

Tour de France

In het spel van de Tour de France 2012 speel jij de ploegleider en kun je individuele wielrenners leiden. Jij hebt dus alle macht in handen om die bolletjestrui te laten winnen of natuurlijk te eindigen in de gele trui op de laatste dag van de Tour bij de aankomst op de Champs-Elysées in Parijs. In tegenstelling tot de game van vorig jaar zijn nu alle teams, truien, etappes en renners officieel. In de vorige game klopten bijvoorbeeld de namen van renners niet altijd en daar is veel kritiek op geweest.

Topprestaties

Laat de renners van je team topprestaties leveren en houd daarbij rekening met de fysieke eigenschappen. Je kunt het profiel van je renners zien net als de geleverde prestaties op het gebied van sprinten en hard fietsen. De etappe zie je onderin beeld volledig uitgestippeld. Ook de zwaartepunten zijn zichtbaar. Je hebt met de knoppen aan de linkerkant de controle over de klimmer, aanvaller en controleur. Jij bepaalt of een renner moet wegsprinten of juist krachten moet besparen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Lees verder na de advertentie.

De officiële game Tour de France 2012 kun je voor 3,99 euro downloaden op je iPhone in de App Store

 

Categorie: Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's