Game Temple Run: Brave deze week gratis op je iPhone
Redactie

De game Temple Run: Brave is de nieuwste officiële versie van het spannende spel van de Imangi en Disney. Je hebt de hele week tot vrijdag 14 september de tijd om de app gratis op je iPhone te downloaden.

Schotse Hooglanden

In het spel ga je op pad door de ruige Schotse Hooglanden en beleef je geweldige avonturen. Schiet jezelf een weg door het woeste landschap en ren of spring weg op het moment dat het nodig is. In de nieuwste versie van de game Temple Run: Brave kun je voor het eerst boogschieten. Je kunt op de doelwitten tikken om de roos te raken en als dat lukt, verdien je extra munten. Ga de sportieve strijd aan met de demonenbeer Mor´du om de eer op te strijken.

Bonus

Download het spel Temple Run: Brave op je iPhone en je ontvangt meteen de bonus in de vorm van gratis munten. Je krijgt namelijk gelijk 2500 munten voor onder meer de power-ups. Als je het andere spel Temple Run van Imangi kent, dan kom je in deze game dezelfde functies tegen, zoals de kantel- en veegbediening. Ook kun je het personage in level omhoog brengen en beleef je urenlang speelplezier.

Download de game Temple Run: Brave tot 14 september gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.